staticpages
menu

Werken bij

Verkoper Doe-het-zelf / Tuin / Technisch sanitair (M/V)
Voor onze winkel te Aarschot zijn wij op zoek naar een voltijds verkoper doe-het-zelf / tuin / technisch sanitair (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding.
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten in hun zoektocht naar de gepaste bouwmaterialen, gereedschappen, tuinproducten, op maat zagen van planken, etc . Hierbij sta je onder andere in voor opmaak van offertes en plaatsen van bestellingen. Je zal instaan voor het behandelen van telefonische oproepen en administratieve taken die bij de job horen.
Naast jouw eigen afdeling, ben je medeverantwoordelijk voor de orde en netheid van het magazijn. Hiervoor is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig heftruckbewijs. Natuurlijk hoort het bijvullen van de winkelrekken ook tot jouw taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.
Profiel:
Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een gelijkaardige functie, hebt kennis van één van bovenstaande producten en beschikt over een echte hands-on mentaliteit. Je bent bereid om elk weekend te werken, afwisselend zaterdag of zondag, en feestdagen. De vaste sluitingsdag is donderdag.
Wij bieden jou:
Na een positieve evaluatie en interimperiode, maak je kans op een vast contract.Interesse? Stuur je CV met motivatiebrief naar info@free-time.be t.a.v. Donatella Tengattini

 

Spontane sollicitaties

Vindt u bij onze openstaande vacatures geen passende functie terug, maar bent u gepassioneerd door interieur en decoratie?
Wij zoeken op regelmatige basis enthousiaste collega’s voor onderstaande afdelingen:

Badkamermeubels en maatkasten
Gordijnen, verf en behang
Doe-het-zelf
Tuin
Tuinmeubelen en BBQ’s
Interieur

Freelance plaatser laminaat/gordijnen/tuinhout

U mag steeds een spontane sollicitatie versturen naar info@free-time.be.
Vermeld voor welke winkel u interesse heeft en of u op zoek bent naar een voltijdse of deeltijdse functie.

Wij zullen uw kandidatuur aandachtig bestuderen en u verder op de hoogte houden.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang meteen € 5 korting.

Bekijk onze nieuwste folders online!

Bekijken

Blijf op de hoogte via Social Media