staticpages
0
menu

Werken bij

Verkoper verlichting (M/V)

Voor onze winkel te Geel zijn wij op zoek naar een voltijds verkoper verlichting (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding.
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten in hun zoektocht naar de gepaste verlichting. Hierbij sta je onder andere in voor opmaak van offertes en plaatsen van bestellingen. Je zal instaan voor het behandelen van telefonische oproepen en administratieve taken die bij de job horen.
Naast de afdeling verlichting, ben je medeverantwoordelijk voor de orde en netheid van het magazijn en de verkoop van de seizoenproducten (barbecues, tuinsets, etc.)

Natuurlijk hoort het bijvullen van de winkelrekken ook tot jouw taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.
Profiel:
Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een gelijkaardige functie en beschikt over een echte hands-on mentaliteit. Je bent bereid om elk weekend te werken, afwisselend zaterdag of zondag, en feestdagen. De vaste sluitingsdag is maandag.
Wij bieden jou:
Na een positieve evaluatie en interimperiode, maak je kans op een vast contract.

Interesse? Stuur je CV met motivatiebrief naar info@free-time.be ter attentie van Donatella TengattiniSpontane sollicitaties

Vindt u bij onze openstaande vacatures geen passende functie terug, maar bent u gepassioneerd door interieur en decoratie?

U mag steeds een spontane sollicitatie versturen naar info@free-time.be.
Vermeld voor welke winkel u interesse heeft en of u op zoek bent naar een voltijdse of deeltijdse functie.

Wij zullen uw kandidatuur aandachtig bestuderen en u verder op de hoogte houden.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang meteen € 5 korting.

Bekijk onze nieuwste folders online!

Bekijken

Blijf op de hoogte via Social Media