staticpages
menu

Koop in vertrouwen

Onze verzendingen gebeuren steeds per koerierdienst. 

(*)Wij hanteren standaard een verzendingskost van €4,95 voor België en Nederland. Voor grote en zware producten wordt er soms een aangepaste leverkost voorzien. Deze wordt steeds duidelijk weergegeven bij het product.

Kleine pakketten

Indien het om kleinere pakketten gaat, versturen wij met GLS. Ja kan de verzending dan zelf opvolgen d.m.v. de track & trace link die we je via mail bezorgen. Voor klanten in België zal er tevens een aparte mail verstuurd worden door GLS. Via deze mail kan je zelf nog je leveropties aanpassen  (bv. 'levering aan huis' aanpassen in 'ophaling in een GLS Parcel Shop'. Dit kan interessant zijn als je overdag nooit thuis bent, maar je na je werkuren het pakket wel kan gaan halen in een door jou gekozen GLS afhaalpunt.)

Grote pakketten

Grotere producten (bv. loungesets, tuinstoelen, bepaalde barbecues, …) worden meestal met speciaal transport verstuurd. Deze worden steeds tot aan de deur geleverd (niet op verdieping). Van zodra je bestelling bij ons werd opgehaald, zal je een mail ontvangen waarin je een gewenste leverdag kan aanduiden. Klanten uit Nederland zullen de avond voordien vanaf 21u ook op www.aflevertijdstip.nl kunnen kijken binnen welke tijdszone men de volgende dag precies zal leveren. Voor klanten in België is dat op de dag van levering vanaf 08u 's morgens. Zorg er voor dat je zeker thuis bent op de dag die je aangeduid hebt. Een tweede aanbieding of een levering op zaterdag is mogelijk tegen meerprijs, neem hiervoor contact op met onze klantendienst.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang meteen € 5 korting.

Bekijk onze nieuwste folders online!

Bekijken

Blijf op de hoogte via Social Media